Idag gick vi upp tidigt fast det var lördag. Klockan ringde 6.30 då gick Alfa och jag ut sen in och brygga kaffe, klä sig, packa Alfas ryggsäck med mat, leksaker och vatten. Vi hade nämligen hyrt en flismaskin som vi skulle hämta upp.

Sötaste Alfa i bilen på väg dit.

Jag frågade Josef om vi inte skulle ha vårt släp och ha den på. Nej sa han, det ingick. När vi kom fram till flismaskinen står den på backen, vi behövde släp. Missförstånd mellan uthyrare och hyrare. Bara vända bilen, åka till tomten, tömma släpet och åka tillbaka med släp för att hämta maskinen.

Söta Alfa i bilen efter allt körande. 

Väl på tomen ville Alfa svalka sig lite i dammen.

Alfa kollar så allt är med. 😉 

Vi ställde upp flisen och började jobba. 

Nala, Sandra och Fredrik kom ut vid lunch. 

Nala har fortfarande kvar stygnen från operationerna och får inte springa. 

Därför fick de vara i varsin bur när vi grillade lunch. 

Josef, jag, Sandra och Fredrik jobbade på som sjutton efter lunch. Mycket sly, grenar och träd konkades till flismaskinen. 

Vid 15.30 blev det fikapaus och då fick hundarna komma upp på verandan. Alfa har svårt att koppla av/somna på tomten. Ofta jobbar vi när vi är där och då låter det samt att vi springer runt. 
Här somnade han utan problem under bordet i närheten av oss. 

Vi jobbade och flisen gick på högvarv tills klockan var 19.30. Vi fick så mycket gjort och vi hade inte klarat det utan Sandra och Fredriks hjälp. Stort TACK!!! ❤️

Trötta och möra packade vi ihop och begav oss iväg för att lämna tillbaka flisen. Köpte pizza med oss hem. Efter en snabbdusch och mjukisarna på kunde vi njuta av pizzan i soffan strax efter 22. Alfa fick sin kvällsmat då också, lite försenad. 

Efter maten gosade Alfa in sig hos husse och somnade. Bästa söta gosiga putten. 

Det blev verkligen en heldag för oss på Sveriges nationaldag. Varierande väder under dagen, började med sol på förmiddagen sedan blev det mulet och regnade resten av dagen. 

Mycket nöjda är vi nu när vi säger godnatt.